Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Er staat veel op het spel in Amsterdam

logo-vrouwen-ado-den-haaglogo-btvZaterdag de kraker tussen Buitenveldert en Jong ADO Den Haag. Buitenveldert heeft in uitwedstrijden de meeste punten (18) bijeen gespeeld maar thuis op eigen veld verloor het al twee keer. Jong ADO Den Haag kan bij winst weer meedoen om de titel, in dat geval staat het slechts 3 punten achter op Ter Leede. Bij een gelijkspel of een overwinning van Jong ADO Den Haag is Ter Leede winterkampioen, wint Buitenveldert dan dragen zij deze naam gedurende de winterstop en gaat Saestum van de vijfde naar de vierde plaats. De wedstrijd begint om 14:00.

Het bericht Er staat veel op het spel in Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *