KNVB bekerwedstrijden in vier districten

duel viod-tkbIn district Zuid 1 komen uit de landelijke klassen OVV’67, VV Schijf, Smerdiek en VV Bavel dit weekend in actie. Klik hier voor het programma en de aanvangstijden. In Zuid II speelt zondag Nooit Gedacht tegen RKMSV (derde klasser). De winnaar speelt de halve finale tegen VV Helden. In district Noord uitwedstrijden voor The Knickerbockers en Oranje Nassau II. Klik hier voor het programma. VV Trekvogels moet zondag aan de bak tegen Longa’30 uit lichtenvoorde. VV Heino gaat al door omdat de tegenstander zich heeft teruggetrokken. Klik hier voor de laatste stand van zaken.

Het bericht KNVB bekerwedstrijden in vier districten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!