Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Prachtige wedstrijden in de KNVB beker

bijeen-sportingbeker goedEldenia kan en moet vol aan de bak tegen het CTO Team uit Eindhoven. Twee elftallen tegen elkaar waar de gemiddelde leeftijd rond de 18 jaar is. Het blijft bekervoetbal, maar de talenten uit Eindhoven zijn favoriet. Dat is Ter Leede ook dat in Utrecht speelt tegen Sporting’70. De thuisclub heeft niets te verliezen en zal alles geven, maar de koploper in de topklasse moet dit toch kunnen winnen en met een schuin oog kijken naar de verrichtingen tussen Buitenveldert en Jong ADO Den Haag.

En dan Fortuna Wormerveer tegen DTS Ede. Bij DTS Ede is Marianne van der Schoor gestopt (zwanger en Sylvia Smit is geblesseerd. Toch is er nog heel veel kwaliteit om Fortuna te verslaan, maar thuis in Wormerveer is de club ijzersterk, alle zeven competitiewedstrijden werden gewonnen, dus wie weet.

Het bericht Prachtige wedstrijden in de KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *