Amstenrade op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

mark-amstenradeMark Schmeitz stopt na dit seizoen, als hoofdtrainer bij Amstenrade

 Mark Schmeitz, hoofdtrainer van Amstenrade, stopt aan het eind van dit seizoen als trainer van vrouwen 1 bij de plaatselijke voetbalvereniging. Mark heeft het 1ste vrouwen team drie seizoenen onder zijn hoede gehad.

 Mark debuteerde samen met Amstenrade drie seizoenen geleden in de 1e klasse D, waar men in het eerste seizoen knap als 5e eindigde. Het seizoen daarop ging het beter, waarop Amstenrade 2e werd en Venray voor zich moest dulden. In het huidige seizoen staat Amstenrade wederom 2e en is er nog van alles mogelijk.

 De 32 jarige trainer zal naar alle waarschijnlijkheid op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, maar er zijn nog geen concrete aanbiedingen op zijn pad gekomen. Er rest dus nog voldoende tijd, bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Het bericht Amstenrade op zoek naar nieuwe hoofdtrainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!