Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

DAW op zoek naar nieuwe trainer

dawMet ingang van volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer/coach (M/V) voor onze Vrouwen-selectie. De ideale kandidaat verzorgt de training op dinsdag en donderdag en neemt de begeleiding van DAW Schaijk Vrouwen1 op zondag voor zijn/haar rekening.

DAW Schaijk is een gezellige en bloeiende vereniging met prima faciliteiten.
DAW Schaijk Vrouwen1 speelt op dit moment in de 2e klasse.

Kandidaten met een ruime ervaing als Trainer/Coach op prestatief niveau (bij voorkeur in het bezit van het diploma UEFA3/TC3) kunnen contact opnemen met de TC-coordinator van de Vrouwen-afdeling Ivon Derksen op 06  48560400 of via technischezaken@vvdaw.nl

Het bericht DAW op zoek naar nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *