PSG oppermachtig in de D1 Feminine

Deze geweldige pegel komt uit de kraker van de Franse D1 league tussen Olympique Lyonnais en PSG. Het team van Loes Geurts, op de reservebank, won daarmee haar 10e wedstrijd achtereen en bezorgde gelijk OL haar 1e verlies partij sinds tijden.

De laatste keer dat OL uit verloor dateerde al uit maart 2014, toen ging het met 2-0 onderuit tegen Juvisy! De laatste 10 wedstrijden van PSG zijn ook imposant: 28 doelpunten, 0 tegen en 10x winst! De stand aan kop is PSG (10-30), Olympique Lyonnais (10-27) en op de 3e plaats het team van Anouk Dekker, Montpellier met 21 uit 9 wedstrijden. Zij komen zondagmiddag in actie in de uitwedstrijd tegen Soyaux om 14:30 uur.

Het bericht PSG oppermachtig in de D1 Feminine verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!