De laatste wedstrijden 2e klassen zitten erop

tweede-klasseVan de zeven inhaalwedstrijden in de tweede klassen gingen er zes door. In de tweede klasse A won Wartburgia III met zware cijfers van ARC, het werd 11-0. DTS Ede II won met 0-2 van Odysseus’91 II, klik hier voor de stand.

In de zondag tweede klasse E werd Kadoelen – SV Hillegom afgelast. In de tweede klasse G de laatste vier wedstrijden van het jaar. Rood Wit’62 verloor van Eindhoven II met 2-0, Nijnsel/TVE Reclame staat nu 10 punten voor, zie hier. Beerse Boys won met 2-5 van Gemert, Festilent klopte Nuenen II met 1-0 en HVCH won met 1-2 van Fortuna’54 II.

Het bericht De laatste wedstrijden 2e klassen zitten erop verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!