Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De laatste wedstrijden 2e klassen zitten erop

tweede-klasseVan de zeven inhaalwedstrijden in de tweede klassen gingen er zes door. In de tweede klasse A won Wartburgia III met zware cijfers van ARC, het werd 11-0. DTS Ede II won met 0-2 van Odysseus’91 II, klik hier voor de stand.

In de zondag tweede klasse E werd Kadoelen – SV Hillegom afgelast. In de tweede klasse G de laatste vier wedstrijden van het jaar. Rood Wit’62 verloor van Eindhoven II met 2-0, Nijnsel/TVE Reclame staat nu 10 punten voor, zie hier. Beerse Boys won met 2-5 van Gemert, Festilent klopte Nuenen II met 1-0 en HVCH won met 1-2 van Fortuna’54 II.

Het bericht De laatste wedstrijden 2e klassen zitten erop verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *