SC ’t Gooi tegen Bolton Wanderers en Liverpool

gooi-samen

Na 2 bijzondere voetbaltrips, gaat SC ’t Gooi weer op pad met haar Beloften. Ditmaal naar Engeland, waar aangetreden wordt tegen 2 profclubs. Het wordt een hele bijzondere winterstop voor de vrouwen van trainer Jaap Hofman. Van 3 tot en met 7 januari 2017 wordt er afgereisd naar Engeland, waar gespeeld gaat worden tegen Bolton Wanderers en Liverpool.

Natuurlijk staan er ook stadions bezoeken, het Beatles-museum én zebrapad op het programma. Na eerdere geweldige trips in 2012 naar Spanje met een wedstrijd tegen FC Barcelona. Gevolgd in 2013 met een reis naar Engeland waar gespeeld werd tegen West Ham United en Tottenham Hotspur, wordt er woensdag 4 januari aangetreden tegen Bolton Wanderers en donderdag 5 januari tegen Liverpool.

 

Het bericht SC ’t Gooi tegen Bolton Wanderers en Liverpool verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!