Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SV Venray pakt deze prijs nog even mee

venray-erg-blij

De voetbalsters van SV Venray 1 (titel eerste klasse D en promotie naar hoofdklasse) zijn gisteravond maandag 19 december op het jaarlijkse Sportgala Venray uitverkozen tot sportploeg van het jaar 2016 te Venray,de concurrenten van deze avond waren de volleybalsters van ActiveRooy (titel in derde divisie B) en het handboogduo Ons Genoegen (Mariska en Gerard Koonings werden derde op het NK outdoor voor teams) strijden voor de titel sportploeg.

Sportman van het jaar werd wielrenner Wout Poels en Sportvrouw van het jaar werd Bodybuildster Lesley Barendts.

Het bericht SV Venray pakt deze prijs nog even mee verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *