Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ter Leede thuis erg sterk, Buitenveldert in uitwedstrijden

actie-ter-leedelogo topklasse goedTotaal 78 wedstrijden zijn er gespeeld in de topklasse, er vielen 290 doelpunten. De grootste overwinning was DTS Ede – RVVH (12-1), de grootste uitoverwinning was voor Buitenveldert, 2-7 tegen SC Woezik. Bij twee wedstrijden vielen geen doelpunten, twee keer was daar Saestum bij betrokken in de wedstrijden tegen RKHVV en SC Woezik.

Geen enkele club is nog ongeslagen, alleen Ter Leede verloor thuis geen enkele wedstrijd en heeft met 16 punten de meeste punten op eigen veld bijeen gespeeld. DTS Ede en Jong ADO Den Haag volgen met 15 punten op eigen veld. Buitenveldert pakte in uitwedstrijden de meeste punten, totaal 18 punten.

Clubs die op eigen veld in elke wedstrijd wisten te scoren zijn DTS Ede, Jong Telstar, Saestum, Ter Leede en Wartburgia. In uitwedstrijden vonden DTS Ede, en Jong ADO Den Haag altijd het net. Alleen DTS Ede wist in alle wedstrijden te scoren. Van de 290 doelpunten vielen er 163 treffers op eigen werd te bejubelen, de uitclubs waren goed voor 127 doelpunten.

Het bericht Ter Leede thuis erg sterk, Buitenveldert in uitwedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *