Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VIOD thuis ijzersterk, RCL kan niet verliezen

actie jong pecIn de zaterdag hoofdklasse is alleen RCL nog ongeslagen. In de 77 wedstrijden vielen 237 doelpunten, alleen SSS – Oranje Nassau moet nog worden uitgespeeld. Geen enkele club won thuis al zijn wedstrijden, RCL won zes keer, alleen tegen VV IJzendijke werd het 2-2, maar IJzendijke is de club met de meeste gelijke spelen (zes keer).

Ook VIOD is thuis nog ongeslagen, van de zeven wedstrijden thuis hield het ook vijf keer de ‘nul’. Clubs die op eigen veld erg sterk zijn en meer punten dan in uitwedstrijden bijeen gespeeld hebben zijn IJzendijke, VIOD, RCL, Oranje Nassau, SteDoCo, Jong PEC Zwolle, Sporting’70, VV Heerenveen, HTC en Be Quick’28.

In uitwedstrijden won Sporting’70 nog geen enkele keer. Allen RCL wist in alle uitwedstrijden te scoren. De clubs zijn op eigen veld de baas, VV Heerenveen, RCL en SSS wisten in alle thuiswedstrijden te scoren. De grootste overwinning was Jong PEC Wolle – VV IJzendijke (8-1), vier wedstrijden eindigde in 0-0.

Het bericht VIOD thuis ijzersterk, RCL kan niet verliezen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *