De laatste feiten over de zondag hoofdklasse

duel-venray-somerenNu al 408 doelpunten in de zondag hoofdklasse. Alleen Fortuna Wormerveer is nog ongeslagen. We hebben enorme uitslagen meegemaakt met Victoria Boys – Fortuna Wormerveer 0-12 en Prinses Irene – Victoria Boys 10-0, maar ook Kolping Boys – SC ’t Zand (2-8) en DSE – Someren (7-3) waren een doelpuntenfeest.

Fortuna Wormerveer heeft op eigen veld alles nog gewonnen maar ook SC ’t Zand won alles in Tilburg. Clubs die thuis altijd wel weten te scoren zijn de twee eerder genoemde clubs, FC Eindhoven en Venlosche Boys. In uitwedstrijden 15 punten voor SC ’t Zand en Buitenveldert II.

Drie keer werd er niet gescoord, twee thuiswedstrijden van Fortuna’54 bleef zonder doelpunten. Op de zesde speeldag vielen 49 doelpunten, het lijkt onmogelijk dat dit aantal nog zal verbeteren. Buitenveldert II won acht keer en verloor vijf keer, een gelijkspel zat er niet in. Voor DSE was dit net andersom, vijf keer winst, acht nederlagen. FC Eindhoven kwam op eigen veld pas vijf keer in actie, ook Venlosche Boys pas vijf keer thuis tegen zeven uitwedstrijden. Vier clubs moeten degraderen, Victoria Boys en Venlosche boys lijken wel zeker te zijn. Nagenoeg alle clubs vinden de competitie met 14 clubs te veel, maar een verandering lijkt onmogelijk. Fortuna Wormerveer, SC ’t Zand, wellicht FC Eindhoven wellicht naar de Topklasse, maar een Eldenia, SC Woezik en RKHVV keren bij degradatie terug naar de zondag hoofdklasse.

Het bericht De laatste feiten over de zondag hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!