Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Futsal #14 gaat voor internatinals, futsal & fashion

Samen met ruim 220 zaalvoetbalsters tellen we af naar de vierde editie van het Ladies Futsal #14 toernooi op zaterdag 7 januari 2017. Een dag- en avondprogramma in de (top)sporthallen van Omnium in Goes. Het toernooi is bedoeld voor enthousiaste vrouwenvoetbalsters die het leuk vinden om als (gelegenheids) team, met medespeelsters vanuit het veld of als vriendinnenteam deel te nemen. Een editie in het teken van internationals, futsal & fashion.

Het is geweldig om te zien, dat bij het ontbreken van ‘bekende gezichten’ door oa wintersport, trainingskamp en vakanties, we andere teams kunnen verwelkomen. We hebben nu eenmaal te maken met een maximaal aantal teams dat kan deelnemen in verband met de tijd en het aantal speelhallen. Het deelnemersveld is van een behoorlijk kaliber.

Zo moet de ambassadeurstweeling Sharona (ADO Den Haag) & Sylvana (KAA Gent) Tieleman het onder andere opnemen tegen (voormalig) speelsters van het Nederlands Militair Elftal. Een van die speelsters is Rebecca Tousalwa (tijdens Ladies Futsal #14 speelster van team Wartburgia), tevens voormalig speelster van FC Twente. Als speelster van het Nederlands Militair Elftal werd Duitsland in de finale met 3-0 verslagen tijdens het WK (2004).

Alle deelnemende teams op een rijtje:

De Tankers (Goes/Kloetinge), Solodinho’s 1 + 2 (divers), vv Arnemuiden, ZV Heerle (Roosendaal), Dummies (Smerdiek) The Silver Girls (Goes) vv Terneuzen, P A L A Z Z O (divers), D.O.G. (Spijkenisse) SSS (Klaaswaal), VVRG (Sassenheim), Bress Ladies 1 (Breda), RCS Noppen & Naaldhakken (Oost-Souburg), FC de Doerakken (divers), Charlies Angels (Goes/ Kloetinge), Team 3, veld 5 (Walcheren), The Golden Girls (Goes/Kapelle) Young Stars (Terneuzen), MZC’11 1+2 (Zierikzee), GJS Gorinchem, FC Dauwendaele (Middelburg), Bristol/Vaet (Roosendaal), Mazzelstars 1 + 2 (Zoetermeer), Big Boo’s (Oostkapelle), HVV’24 (Hulst), JVOZ (Vlissingen), asv Wartburgia (Amsterdam).
Team Goes was in die hoedanigheid drie jaar op rij toernooi winnaar.

De speelsters zijn nu ‘verdeeld’ over diverse teams, waardoor het extra spannend wordt wie er met de titel ‘winnaar’ van 2017 vandoor gaat. Naast toernooiwinnaar wordt de beste speelster verkozen, het aanstormend talent en de beste keepster. Ook reiken we een sportiviteitsprijs uit en zien we wie er het meest fashionable bijloopt. Want niet alleen futsal staat centraal. Door de samenwerking met onder andere Liona Soccer en PALAZZO Domburg én de geweldige gastredactie van het Ladies Futsal #14 magazine bieden we een krachtige basis voor de verdere invulling van Futsal & Fashion. Bijzondere vrouwen die allemaal iets met voetbal en/of fashion hebben, zoals Leonne Stentler (voormalig eredivisie speelster en International en founder van Liona Soccer), Anouk Hoogendijk (Ajax speelster, International en model), Sarina Wiegman (assistent bondscoach Nederlands Vrouwenelftal) en Veroni Leijnse (Internationaal model met (voetbal)roots in Zeeland).

Naast gezelligheid & sportiviteit staat dus ook de charme van het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel tijdens het toernooi. “We zoeken gericht naar partners, sponsoren en krachtige iconen en initiatieven die het vrouwenvoetbal en de activiteiten van Ladies Futsal #14 nóg specialer maken. Zo kan je op 7 januari 2017 bijvoorbeeld je eigen Futsal plaatje sparen door op de foto te gaan bij de Ladies Futsal #14 Photo Booth en nog veel meer.” legt initiatiefneemster Jonneke Schuurbiers uit.

We trappen om 15:00 uur af met de eerste poulewedstrijd onder leiding van wethouder Derk Alssema. De Ladies Futsal #14 finale zal rond 23:00 uur gespeeld worden.

Het bericht Futsal #14 gaat voor internatinals, futsal & fashion verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *