Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nieuwe namen in de voorlopige O19 selectie

uefa-onder-19Het Nederlands vrouwenelftal voor spelers onder 19 jaar reist werkt van 16 tot en met 23 januari een oefentoernooi af in Portugal. Naast Oranje en het gastland, zijn ook Ierland en Zwitserland van de partij.

KNVB-coach Jessica Torny heeft 27 speelsters in haar voorlopige selectie opgenomen.

De volgende speelsters zijn opgenomen in de voorlopige selectie:

Jamie Altelaar (CTO Amsterdam Talentteam), Romy Dalebout (Jong ADO Den Haag), Eva van Deursen (CTO Eindhoven Talentteam), Caitlin Dijkstra (CTO Eindhoven Talentteam), Rebecca Doejaaren (PEC Zwolle), Kayleigh van Dooren (CTO Eindhoven Talentteam), Nathalie van de Heuvel (sc Heerenveen), Bente Jansen (FC Twente), Chelsea Kenton (CTO Amsterdam Talentteam), Lize Kop (CTO Amsterdam Talentteam), Sabine Kuilenburg (ADO Den Haag), Nance van de Meer (ADO Den Haag), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Aniek Nouwen (PSV), Silvie van der Plas (CTO Amsterdam Talentteam), Nikki Ridder (ADO Den Haag), Mijke Roelfsema (ADO Den Haag), Quinty Sabajo (CTO Amsterdam Talentteam), Kay-Lee de Sanders (CTO Amsterdam Talentteam), Cherise Schelts (Telstar), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Joëlle Smits (CTO Eindhoven Talentteam), Noah Waterham (CTO Amsterdam Talentteam), Asleigh Weerden (CTO Amsterdam Talentteam), Jacintha Weimar (Bayern München), Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven Talentteam), Danique Ypema (CTO Amsterdam Talentteam).

Het bericht Nieuwe namen in de voorlopige O19 selectie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *