Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social talk – een kijkje in het leven van onze helden

Merel van Dongen is klaar voor het laatste Eredivisieduel van 2016.

Aan motivatie geen gebrek bij Merel van Dongen. De laatste competitiewedstrijd van 2016 staat voor de deur en de ras Amsterdammer lijkt volgens haar Instagram profiel helemaal klaar voor de wedstrijd tegen Telstar. Morgen, vrijdag 23 december, reist Merel met haar team af richting Velsen Zuid. De wedstrijd tussen Ajax en Telstar, de huidige nummer één en vijf van de Eredivisie, wordt om 19.30 uur gespeeld. Hou onze website in de gaten voor de tussenstanden en nabeschouwingen.

Twente speelster Kerkdijk in haar sas met cadeautjes

De dag van Danique Kerkdijk kan niet meer stuk. De FC Twente speelster kreeg vandaag een nieuwe bestelling van Balr binnen en is daar zichtbaar blij mee. Zelfs speelt ze morgen de lastige uitwedstrijd in en tegen Den Haag. Als FC Twente deze wedstrijd wint, blijft het Ajax achtervolgen in de race om het landskampioenschap. Meer info over deze wedstrijd is dit weekend uiteraard te zien op onze website.

Thanks @balr for the new stuff you gave me ! 💃💃 shop online or visit the new Balr. store in Amsterdam.

A video posted by DANIQUE KERKDIJK (@daniquekerkdijk) on

Hoogendijk ontspant met het boek van Johan Cruyff

Echte Ajacieden ontkomen er niet aan om het boek over Johan Cruyff te lezen. Dat moet Anouk Hoogendijk, recentelijk opgeroepen voor Oranje, hebben gedacht. De speelster van Ajax kan wel wat ontspanning gebruiken, want aanstaande vrijdag speelt ze de belangrijke competitiewedstrijd tegen Telstar. Eén ding weet Anouk in ieder geval zeker; ze gaat als Herbstmeister de winterstop in.

Op de bank met Johan 🙌🏻 #legend #mijnverhaal

A photo posted by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) on

Shanice van de Sanden met moeder en zus naar de musical.

Liverpool-ster Shanice van de Sanden is terug in Nederland. De buitenspeelster gaat vanavond samen met haar moeder en zus naar de musical The Bodyguard. Voorafgaand is ze gezellig uiteten geweest bij pannenkoekenrestaurant De Muntkelder.

Het bericht Social talk – een kijkje in het leven van onze helden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *