Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

BREAKING – Arjan van der Laan per direct weg bij KNVB

In aanloop naar het EK in eigen land heeft de KNVB besloten om per direct uit elkaar te gaan met Arjan van der Laan. De KNVB heeft – zo laat het weten in een officieel persbericht – te weinig vertrouwen in een verdere samenwerking.

Van der Laan werd in 2015 als bondscoach aangesteld als opvolger van Roger Reinders. De oud-profvoetballer miste met zijn selectie de Olympische Spelen in Rio. Of dit heeft meegespeeld in het besluit van de KNVB is niet bekend.

“We willen Arjan bedanken voor zijn inzet en werk. Sinds zijn aanstelling heeft hij de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van het team richting het EK. Wij hebben er echter te weinig vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om het team ook in de laatste fase goed te begeleiden”, reageert Technisch Directeur Hans van Breukelen.

Sarina Wiegman, voormalig assistent van Van der Laan, zal de honneurs voorlopig waarnemen. Het is nog niet bekend wie tijdens het EK de Oranje Leeuwinnen zal coachen.

Het bericht BREAKING – Arjan van der Laan per direct weg bij KNVB verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *