Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heerenveen wil zich herstellen tegen Achilles’29

Beide ploegen hebben deze speelronde het nodige recht te zetten, want zowel Achilles ‘29 als Heerenveen liepen vorige week een pijnlijke nederlaag op. Uit tegen Telstar kregen de Witzwarten zes doelpunten te verwerken, terwijl Heerenveen thuis verloor van PEC Zwolle (3-4).

Eerder dit seizoen wist de ploeg uit Friesland met 6-0 te winnen van Achilles’29, maar inmiddels is er van die vorm weinig meer over. In de maand december werd er nog niet gewonnen, waardoor het behalen van de drie punten van essentieel belang is om de feestdagen met een glimlach te kunnen gaan benaderen.

De debutant uit Groesbeek hoopt een mooi sportjaar ook positief te kunnen gaan afsluiten, onder aanvoering van onder andere Bonita Theunissen en Kika van Es hoopt de ploeg van Judith Thijssen het thuispubliek te gaan vermaken.

Het bericht Heerenveen wil zich herstellen tegen Achilles’29 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.