Is Telstar sterk genoeg voor een punt tegen Ajax?

Ajax hoopt op bezoek bij Telstar een passend einde te geven aan een geweldige eerste seizoenshelft. De ploeg van Ed Engelkes heeft dit seizoen nog niet verloren en doet het zowel aanvallend als verdedigend gezien uitstekend.

Echter was Babiche Roof vorige week de gevierde vrouw bij Telstar. De middenveldster, die een paar seizoenen geleden nog de kleuren van Ajax verdedigde, scoorde vier keer tegen Achilles ’29. Dit kunstje hoopt ze uiteraard te gaan herhalen tegen haar oude ploeg in het Rabobank Ijmond Stadion.

Het bericht Is Telstar sterk genoeg voor een punt tegen Ajax? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!