Neemt PEC Zwolle ook tegen PSV de punten mee?

Van de eerdere 12 confrontaties tussen PSV Vrouwen en PEC Zwolle wist PSV er 8 te winnen en vooral op Sportpark de Herdgang is de ploeg uit Eindhoven heer en meester. Het lijkt dan ook de ideale gelegenheid om de teleurstellende eerste seizoenhelft enigszins positief af te sluiten.

PEC Zwolle won vorige week echter haar eerste wedstrijd van het seizoen nadat Anouk van Vilsteren in de laatste minuut de winnende treffer scoorde. Wellicht dat er ook tegen PSV een stunt inzit met Esmee de Graaf als absolute smaakmaakster bij de Zwolse formatie.

Het bericht Neemt PEC Zwolle ook tegen PSV de punten mee? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!