Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Tessel Middag viert vandaag haar verjaardag!

Dit is alweer de tweede editie van Social Talk waarin we een kijkje nemen in het leven van onze helden. We verzamelen voor jullie de leukste foto’s en feitjes over de voetballers uit o.a. de Eredivisie en van Oranje. Check it out!

24 😊🎉

A photo posted by Tessel Middag (@tesselmiddag) on

Manchester City-ster viert haar verjaardag
Tessel Middag viert vandaag haar 24e verjaardag en post dit op haar Instagram account. Uiteraard is ze gekleed in het thuistenue van haar club Manchester City, waarmee ze afgelopen seizoen kampioen werd. Tessel kan nog even goed van haar verjaardag genieten, want binnenkort begint ze aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

#psvuut #matchday #bijnavakantie ⚽️🎄

A photo posted by Kirsten Bakker (@kirstenbakkerr) on

Kirsten Bakker is klaar voor de laatste wedstrijd van 2016
Nog één keer vlammen en alles geven. Dat is wat Kirsten Bakker vanavond in de lastige wedstrijd tegen PSV zal doen. Aan haar post op Instagram te zien, zal ze daarna goed genieten van een welverdiende vakantie. Dat laat ze namelijk weten via #bijnavakantie. Uiteraard is de wedstrijd tussen PSV en FC Zwolle live te volgen op onze website.

Elise Meijerink heeft vanavond maar één taak met haar team
De speelsters van SC Heerenveen staan op scherp vanavond. Tenminste, als je het Instagram account van Elise Meijerink mag geloven. In een ontzettend vette foto laat Meijerink haar volgers weten dat ze zal gaan genieten van de laatste wedstrijd van 2016. We wensen haar veel succes vanavond!

Priscilla Mesker moedigt teamgenoten vanaf de tribune aan
De winterstop is voor Priscilla Mesker vorige week al ingegaan. De speelster van ADO Den Haag pakte tegen Ajax haar vierde gele kaart en is dus voor de wedstrijd tegen FC Twente geschorst. Een aderlating voor het team uit de Hofstad. Mooie foto trouwens, Priscilla!

Love this one 📸 #christmassssss 🎄

A photo posted by Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) on

Daniëlle van de Donk geniet volop in Londen
Kerst is natuurlijk een prachtige tijd van het jaar, maar Kerst wordt extra leuk in Londen. Daniëlle van de Donk kan het, als speler van Arsenal, natuurlijk als geen ander weten. Hoe leuk is deze foto van haar op Instagram? Geniet er lekker van!

Het bericht Social Talk – Tessel Middag viert vandaag haar verjaardag! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.