Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer Kousounis per direct weg bij SSS’18

christosChristos Kousounis (49) is weg bij SSS’18. De trainer en de Overloonse voetbalvereniging  hebben donderdagavond besloten te breken. zo meldt het bestuur in een persbericht. De visie van de trainer past niet langer bij die van de club, zo stelt voorzitter Adrie van de Pas.

De Griek was bezig aan zijn eerste seizoen bij de  vrouwen van SSS’18. Behalve Kousounis zijn de assistenten Patrick Ox en Wim Slijkhuis ook opgestapt bij de eersteklasser uit Overloon. Het boterde al langere tijd niet tussen de coach en de spelersgroep.

SSS’18 staat met vier punten laatste in de eerste klasse D. De trainer hield onlangs met zijn selectie een crisisoverleg, maar dat leidde niet tot een oplossing.

Het bericht Trainer Kousounis per direct weg bij SSS’18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *