Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Van den Berg volop in training!

In een nieuwe editie van Social Talk nemen we een kijkje in het leven van onze helden. We verzamelen voor jullie de leukste foto’s en berichten van spelers uit de Eredivisie of Nederlanders in het buitenland. Check it out!

Mandy van den Berg de sportschool in
De voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen in Engeland zitten er aan te komen en Mandy van den Berg is alvast begonnen. Hier zie je een filmpje van haar squat sessie in de sportschool. Goed bezig, Mandy!

We almost escapedπŸ€” #escaperoomalkmaar #2ekerstdag #family

A photo posted by Inessa Kaagman (@inessakaagman) on

Ajacied Kaagman blikt terug op een geslaagde tweede Kerstdag

Je kan natuurlijk met het hele gezin een kerstfilm kijken, maar je kan ook een spannende activiteit doen. Inessa Kaagman ging tweede Kerstdag met de familie naar de Escape Room in Alkmaar. Nu maar hopen dat ze weer vrij is gekomen.

Morrees laat zien welke compressie broeken ze gebruikt!
PSV speelster Myrthe Morrees laat middels haar Instagram account zien dat ze de compressie broeken van Knapman gebruikt. Op deze manier is de kans op een blessure stukken kleiner. Verstandig van Myrthe. Die wil zich natuurlijk in de kijker spelen voor het EK!

πŸ‘ΈπŸ½

A photo posted by Licia Darnoud (@liciadar) on

Gewoon een leuke selfie van Licia Darnoud
De Kerst is voorbij, een mooie moment voor een ongegeneerde selfie van Licia Darnoud. De speler van FC Twente heeft daar overduidelijk een snapchat filter voor gebruikt. Leuk toch?

Het bericht Social Talk – Van den Berg volop in training! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *