Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

HZVV gaat verder met trainersduo Vrouwen 1

hzvv logoHZVV heeft het contract met Martine Weinans en Judith Almeloo met een jaar verlengd.

“De eerste seizoenshelft heeft laten zien dat Vrouwen 1 op de koers ligt die van tevoren is uitgestippeld,” aldus Erik Streutker, bestuurslid voetbalzaken van HZVV. “Over en weer zijn we zeer tevreden over het vertoonde spel en de ontwikkeling die het team doormaakt.

Een en ander heeft geleid tot een mooie vierde plaats bij het ingaan van de winterstop. Dat is een uitstekende prestatie waar de staf van Vrouwen 1 trots op mag zijn en die vertrouwen geeft voor de toekomst.”

Harry Kuik, leider van HZVV Vrouwen 1 vult aan: “We zijn blij dat het voortzetten van de samenwerking met beide trainsters voor het bestuur vanzelfsprekend is.” Omdat ook de overige stafleden hebben aangegeven door te willen gaan, is de begeleiding voor volgend seizoen bij HZVV Vrouwen 1 nu al in een vroeg stadium al rond. “Dat geeft niet alleen rust, maar biedt ook de ruimte om lekker verder te bouwen,” aldus Kuik.

Het bericht HZVV gaat verder met trainersduo Vrouwen 1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *