Louis van Gaal droomkandidaat Oranjevrouwen

gaal-trainerAls het de KNVB menens is met het vrouwenvoetbal proberen ze Louis van Gaal te strikken als bondscoach voor het EK komend jaar in eigen land. Als die niet wil, weet de Volkskrant drie andere topkandidaten. …

Louis van Gaal heeft het vrouwenvoetbal hoog zitten, zo gaf hij in 2009 een training bij de vrouwen van AZ, gaf een symposium over vrouwenvoetbal bij de KNVB in Zeist en kreeg de hele zaal stil. Lees hier verder, maar je moet eerst inloggen om het artikel te lezen.

Het bericht Louis van Gaal droomkandidaat Oranjevrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!