Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Onderonsje tussen Robben en Van der Gragt

Zoals jullie inmiddels gewend zijn, nemen we een kijkje in het leven van onze helden. Dit doen we in onze vaste rubriek “Social Talk”. Dit keer een wel heel bijzondere ontmoeting voor Stefanie van der Gragt.

Van der Gragt ontmoet Robben
Wauw, dit moet wel een heel mooie ervaring zijn voor Stefanie van der Gragt. Vandaag postte ze een foto van haarzelf en Arjen Robben op Instagram. De link is natuurlijk snel gelegd. Ze staan namelijk beide onder contract bij het Duitse Bayern München.

⚽️

A photo posted by Stefanie Van Der Gragt (@svandergragt) on

Telstar speelster maakt duik in de sneeuw
Sanne van der Velden, speelster van Telstar, laat vandaag op Instagram een komische foto zien. Ze is lekker op wintersport en zoals je ziet gaat dat niet helemaal op rolletjes. Hopelijk doet ze voorzichtig zodat ze fit terugkomt voor de tweede seizoenshelft. Veel plezier, Sanne!

Groetjes

A photo posted by SANNE VAN DER VELDEN (@sannevdveldenn) on

Dreamchaser Nurija van Schoonhoven blikt terug op een succesvol jaar

Voor PEC Zwolle speelster Nurija van Schoonhoven was 2016 een prachtig jaar en getuige haar Instagram update, vond ze dat zelf ook. De jongeling heeft haar carrière, na haar gedwongen vertrek bij FC Twente, heel succesvol opgepakt. Bovendien plaatste ze zich met Oranje -19 voor het EK. Laten we hopen dat 2017 net zo mooi wordt voor haar.

Dreams came true this year💥

A photo posted by Nurija van Schoonhoven (@inurija) on

Vanessa Susanne geniet van welverdiende vakantie op Aruba

Zie haar eens shinen. De PSV’er heeft het duidelijk naar haar zin op het eiland Aruba. Wat wil je; het is er prachtig weer en ze kan bovendien terugkijken op een prima eerste seizoenshelft. Geniet van je vakantie!

Blessings🌴

A photo posted by Vanessa Susanna (@vanessasusanna) on

 

Het bericht Social Talk – Onderonsje tussen Robben en Van der Gragt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *