Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Finalestad Enschede klaar voor het EK

Afbeeldingsresultaat voor Grolsch Veste

Nog 199 dagen en dan begint het EK in eigen land. In de vrouwenvoetbalwereld wordt reikhalzend uitgekeken naar dit prachtige evenement. Ondanks dat er in Enschede momenteel nog weinig van te merken is, zijn de voorbereidingen in volle gang.

In een interview met fctwente.nl legt Catriene van den Akker, Marketing Officer bij Enschede Promotie, uit waarom ze niet te vroeg beginnen met de promotie van het EK. “We hebben het gevoel dat we hier niet te vroeg mee moeten starten.

We hebben er nu voor gekozen om de campagne 100 dagen voor aanvang van het toernooi te laten beginnen. We mikken op voetballiefhebbers, maar ook op gezinnen met kinderen, meiden en jongens die zelf voetballen of gezinnen die hier op vakantie zijn. Dat zijn over het algemeen doelgroepen die je niet al een jaar van tevoren hoeft te benaderen”.

Dat Enschede wil inzetten op kinderen en gezinnen is wel duidelijk aan de Fanzone die het midden in de stad zal opzetten. Deze moet gezinnen binden aan de stad en aan het toernooi. Bovendien wordt er op een groot scherm het EK gevolgd.

Op donderdag 3 en zondag 6 augustus worden in De Grolsch Veste de halve finale en de finale van het Europees kampioenschap gespeeld. Nog geen kaarten? Deze kan je kopen via http://www.weuro2017.nl/nl/tickets.

Bron: fctwente.nl

Het bericht Finalestad Enschede klaar voor het EK verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *