Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

TV Special: Ze wilde op voetbal

knipsel

De storm rondom alle competities is met de winterstop even gaan liggen. Een mooi moment om terug te blikken op de eerste seizoenshelft. Dat doen we uitgebreid op onze website. Maar deze winterstop doet vrouwenvoetbalnieuws.nl meer. We brengen je een kijkje in het leven van onze helden en gaan terug in de tijd met vette video’s.

In 2013 maakte FC Twente een documentaire over de opkomst van haar vrouwenvoetbal afdeling. In de documentaire legt Joop Munsterman uit hoe alles tot stand is gekomen en worden meiden als Maud Roetgerink, Marthe Munsterman en Barbara Barend geïnterviewd. Een heerlijke docu die het kijken waard is.

Het bericht TV Special: Ze wilde op voetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.