Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alex Morgan pakt wederom een prijs

Afgelopen jaar, maart 2016, vond het internationale toernooi “SheBelieves Cup” plaats. Hieraan deden de VS, Engeland, Frankrijk en Duitsland mee. In de wedstrijd tussen de VS en Duitsland kwamen de Duitsers met 0-1 voor dankzij Anja Mittag. Daarna trok Alex Morgan de stand echter gelijk met een geweldig hoogstandje (zie video). Deze week is door Amerikaanse voetbalfans de knal van Morgan bekroond met de titel “mooiste Amerikaanse doelpunt van het jaar”.

Naast het feit dat het een belangrijke gelijkmaker was, is ook naar de moeilijkheidsgraad, vaardigheid en stijl gekeken. Uiteindelijk waren de fans erg te spreken over de manier waarop Morgan haar loopactie inzette en uiteindelijk de bal tegen de touwen wist te schieten. De Amerikaanse sterspeelster schiet zichzelf dankzij al deze factoren wederom in de prijzen.

 

Het bericht Alex Morgan pakt wederom een prijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *