Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau klaar voor Futsal Girls Cup

reiger-boys-zaalWoensdag 4 januari 2017 organiseert Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau voor de eerste keer de “Futsal Girls Cup”. Een waar zaalvoetbalfeestje voor meiden. Over de gehele dag komen meiden van 10 tot 18 jaar aan bod.

Er wordt zaalvoetbal gespeeld van 10:00 uur tot 22:00 uur, een 12 uur durend evenement.

Organisatoren Bob Kool en Monique van der Rijst zijn ontzettend trots op de deelnemende teams. “We hebben teams uit heel Nederland, en ook van de grote zaalvoetbalverenigingen. Dat doet ons zeer goed”.

Deelnemers zijn onder andere Drachtster Boys, Hovocubo, KTP Nieuw Roden maar ook veldvoetbalclubs zoals VV Gorecht, DSS, Alliance’22, Kolping Boys en de Topshelf GSN Academy. Ook zijn er meerdere speelsters uit de eigen talentenopleiding actief. Meiden die dus nog niet bij Reiger Boys in competitieverband zaalvoetballen maar daar mogelijk wel voor in aanmerking komen.

De organisatie is een megaoperatie bijna 50 vrijwilligers zijn over de gehele dag actief om het toernooi in goede banen te leiden. Scheidsrechters, mensen voor de horeca, competitieleiders, begeleiders iedereen binnen de vrouwenafdeling van de zaalvoetbal zet haar beste beentje voor om de “Futsal Girls Cup” tot een succes te maken.

Het toernooi begint om 10:00 uur met de MO14 groep. Daarna start om 14:00 de MO11 groep met een demonstratiewedstrijd. Deze meiden starten na de winter in competitieverband tussen de jongens. Om 14:45 gaat het toernooi verder met de MO16 groep en om 18:45 mogen de jonge vrouwen van de MO19 groep het toernooi afsluiten. De laatste wedstrijd wordt rond 21:30 gespeeld.

Het toernooi wordt gespeeld in sporthal Heerhugowaard Zuid. Dit is de sporthal die het dichtst bij Reiger Boys in de buurt ligt en uitermate geschikt is voor onze eerste editie. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de meiden te steunen en dit prachtige initiatief te komen aanschouwen.

Foto Bron: D&P Sportfotografie

Het bericht Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau klaar voor Futsal Girls Cup verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *