Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Jaloersmakende plaatjes uit Zanzibar

Ook in deze editie van Social Talk laten we jullie weer zien wat onze helden vandaag bezig hield. We struinden het internet af voor de grappigste en leukste foto’s, geplaatst door bekende voetballers uit Nederland. Check it out!

Lieke Martens viert verjaardag van haar moeder
Vermoedelijk is onderstaande foto niet vandaag gemaakt, maar is het juist een leuke foto omdat Lieke hier samen met haar moeder en zusje opstaat. Ze vieren vandaag in ieder geval de verjaardag van haar moeder. Met de feestdagen was Lieke sowieso lekker in Nederland om te genieten van haar vrienden en familie. Fijne dag met z’n allen!

💕 Happy Birthday Mom 💕

A photo posted by Lieke Martens (@liekss) on

Hakuna Matata vanaf Zanzibar
Oké, Renée. Je hebt ons officieel super jaloers gemaakt met je Instagram update. Wat ziet dat er heerlijk uit. Renée Slegers, speler van Linköpings FC, geniet zo te zien van haar welverdiende vakantie. WAT-EEN-PLAATJE! Geniet er lekker van.

Vanuit Zanzibar een dikke vette Hakuna Matata 🌴

A photo posted by Renée Slegers (@reneeslegers) on

Desiree van Lunteren is vandaag jarig!
Ajacied en Oranje Leeuwin Desiree van Lunteren is alweer 24 jaar geworden. We wensen haar namens het hele team van vrouwenvoebalnieuws.nl een geweldige verjaardag met heel veel cadeautjes en gezelligheid toe.

Weer een jaartje ouder 2️⃣4️⃣🎈

A photo posted by Desiree van Lunteren (@dvlunteren) on

Anouk Dekker verlaat Nederland
Voor Anouk Dekker zit de vakantie er alweer op. Tenminste, ze vertrekt vandaag met het vliegtuig naar Frankrijk om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in Frankrijk. Safe flight, Anouk! We hopen dat je een mooie kerst hebt gehad.

🛫 Off to France after a nice week with family and friends 🙌🏼 #winterbreak #montpellier

A video posted by Anouk Dekker (@anoukdekker86) on

Lucie Akkerman in Disneyland Parijs
Alsof we nog niet genoeg jaloersmakende foto’s voorbij hebben zien komen. Lucie Akkerman is deze dagen lekker in de Franse hoofdstad Parijs. Ze viert daar een paar dagen vakantie en dan mag een tripje naar Disneyland natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk is deze foto met een megaknuffel van Stitch. Have fun!

Laatste dagje Disney met mijn grote liefde ! 🐉😍 #Stitch #Disneyland

A photo posted by Lucie Akkerman (@lucieakkerman) on

 

Het bericht Social Talk – Jaloersmakende plaatjes uit Zanzibar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *