Portugese verdedigster Carole Costa pronkt met opmerkelijke tatoeage

Guess who is the already the greatest #weuro2017 fan 🤔 What an awesome #tattoo 👌 #wildbuddhatattoo great tattoo. @carolecosta15 we'll see you and your tattoo at #womenseuro #2017 in #hostcity #doetinchem #beleef

A photo posted by WEURO2017 Hostcity Doetinchem (@weuro2017doetinchem) on

Vlak voor de jaarwisseling heeft de Portugese verdedigster Carole Costa een wel heel opmerkelijke tatoeage laten zetten. In het pittoreske plaatsje Matosinhos, vlakbij Porto, besloot ze namelijk het logo van de WEURO 2017 in inkt te laten vereeuwigen.

Costa zag het levenslicht in Braga maar speelt al vanaf 2010 in Duitsland. Via SGS Essen kwam ze terecht bij FCR 2001 Duisburg en MSV Duisburg, waar ze maar een seizoen speelde. Momenteel komt de 26-jarige namelijk uit voor BV Cloppenburg, die het dit seizoen uitstekend doen in de DFB Pokal Vrouwen. In 2010 maakte Costa ook haar debuut voor de nationale ploeg van Portugal. Ze speelde onder andere gedurende de Algarve Cup, waar de Oranje Leeuwinnen in maart ook te bewonderen zullen zijn.

Ondanks het feit dat Costa er nog niet in is geslaagd om een prijs op haar naam te schrijven, zal ze vanaf heden pronken met een tatoeage ter hoogte van haar enkel. Nu maar hopen dat het als een mooi aandenken zal gaan fungeren. Het EK belooft in ieder geval een schitterend toernooi te gaan worden.

 

Het bericht Portugese verdedigster Carole Costa pronkt met opmerkelijke tatoeage verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!