Social Talk – Pieëte reist af naar Antwerpen

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in de levens van onze helden. In deze terugkomende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer o.a. met Suzanne Admiraal en Marlous Pieëte.

Marlous Pieëte heeft zin in de jaarswisseling

Marlous Pieëte zal samen met haar vrienden het nieuwe jaar in Antwerpen gaan inluiden. Na een fantastische eerste seizoenshelft met Ajax belooft het een mooie afsluiter van het jaar te worden. Happy new year, Marlous!

Antwerpen here we come! 😄 🚘 Iedereen een hele fijne jaarwisseling alvast!! #newyearseve #inantwerpen #2016 #2017 ✨✨

A photo posted by MarlousPieete (@marlouspieete) on

Uithaal van Suzanne Admiraal blijft schitterend

Tijdens de halve finale van het EK 2016 scoorde Suzanne Admiraal een geweldig doelpunt voor Oranje O19 tegen Spanje. Vandaag is natuurlijk het ideale moment om nog een keer te genieten van dit doelpunt. En dat mag hoor, wat een beauty!

🇪🇺🇪🇺🇪🇺

A video posted by S.A. (@suzanneadmiraal) on

Het jaar van Sisca Folkertsma kleurde oranje

PSV-talent Sisca Folkertsma kan terugkijken op een succesvol jaar. In april schoot ze Oranje 019 naar het EK en vorige maand maakt ze haar officiële debuut bij het Nederlandse vrouwenelftal. Deze toffe foto is daar het bewijs van

2016 • een jaar om te onthouden!! Met als hoogtepunten het EK met O19, maar de 🍒 op de 🎂 was zeker mijn debuut in Oranje 🔸🔶!! • –> op naar een mooi 2017!

A photo posted by Sisca Folkertsma (@siscafolkertsma) on

Loïs Oudemast vier verjaardag van haar broer

Ajax middenveldster Loïs Oudemast viert vandaag de verjaardag van haar ‘beetje macho’ broer. Zelf is ze nog een beetje in de kerstsfeer, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Maak er een mooie dag van!

Mijn lieve, kleine en een beetje macho broer alweer 24! #🤗 #🎉 #🎈

A photo posted by Lois Oudemast (@loisoudemast) on

 

Het bericht Social Talk – Pieëte reist af naar Antwerpen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!