Social Talk – Zo vierden onze helden Oud&Nieuw

In de eerste Social Talk van 2017 laten we zien hoe onze helden de jaarwisseling hebben gevierd. Uiteraard wensen we jullie namens het hele team van vrouwenvoetbalnieuws.nl een geweldig 2017 toe!

Bruinenberg is klaar voor 2017
Hoe leuk is deze update van Dominique Bruinenberg op haar Instagram account? Op de foto staat ze samen met haar ‘wifey’ en laat ze ons allemaal weten klaar te zijn voor 2017. We wensen je een geweldig jaar toe, Dominique!

My beautiful wifey and I are so ready for 2017⭐️🌍💥

A photo posted by Dominique Bruinenberg (@dobruinenberg) on

Voor Dominique Vugts was 2016 goed, maar het kan altijd beter
Ajax speelster Dominique Vugts laat via haar Instagram account weten het erg gezellig te hebben gehad tijdens de jaarwisseling. Op deze creatieve collage staat ze samen afgebeeld met Jackie Groenen, speelster van Frankfurt.c

Happy 2017 😎 after a great 2016, I want more this year 🤗 #greatful #memories #love #smiles #crazyness #buddies #favoritegaygirlfriend #keepdreaming #tipsy #happynewyear #hatstorecap

A photo posted by Dominique Vugts (@dominiquevugts) on

Joos van Os viert Oud&Nieuw in stijl
Wauw, wat staat Joos van Os prachtig op deze foto. Dit noemen we nou Oud&Nieuw in stijl vieren. Uiteraard geldt dit natuurlijk ook voor Nurija van Schoonhoven, met wie Joos op de foto staat. We wensen jullie een prachtig jaar toe!

NYE 🎆

A photo posted by @joosvanos on

Oud&Nieuw vieren in een hippe club
Je kan natuurlijk gezellig met de familie bij elkaar gaan zitten om het nieuwe jaar in te luiden. Het lijkt er bij Caroline Verleg, speelster van Telstar, echter op dat ze 2016 met wat dansjes heeft afgesloten. Leuk toch?!

Happy new yeaaaar to all. ❤🌟

A photo posted by Caroline Verleg (@carolineverleg) on

 

 

 

Het bericht Social Talk – Zo vierden onze helden Oud&Nieuw verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!