Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eshly Bakker pakt weer een mooie prijs

Het doelpunt van Eshly Bakker is door het publiek gekozen tot “doelpunt van de maand” december 2016. In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag scoorde zij de 0-1 en via Ellen Jansen kwam FC Twente op een ruime 0-2 voorsprong.

Maar voor rust verkleinde de thuisclub de marge tot één doelpunt en in het Haags kwartiertje pakte ze de winst. De Haagse doelpunten werden gemaakt door Pia Rijsdijk (1-2), Michelle Vrieling (2-2) en Victoria Pelova (3-2).

De opstellingen:

ADO Den Haag

Jennifer Vreugdenhil; Nikki Ridder (68 Sabine Kuilenburg), Hélène Heemskerk ©, Mijke Roelfsema, Sharona Tieleman; Nadine Noordam (76 Eline Koster), Michelle Vrieling, Victoria Pelova; Lindsey Keizerweerd, Pia Rijsdijk, Marthe van Erk (65 Nance van der Meer)

FC Twente

Barbara Lorsheyd; Maud Roetgering (79 Siri Worm), Danique Kerkdijk, Marushka Waldus, Kristina Erman; Lenie Onzia, Marthe Munsterman, Renate Jansen (89 Bente Jansen); Eshly Bakker, Ellen Jansen, Lineth Beerensteyn.

Het bericht Eshly Bakker pakt weer een mooie prijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *