Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Juliana’32 op zoek naar nieuwe trainer

logo-julianaNa 3,5 seizoen met veel bevlogenheid de leiding te hebben gehad over het vrouwenteam van s.v. Juliana ’32 stopt onze trainer/coach Patrick Hijlkema aan het einde van dit seizoen in Hengelo (Ov).

Als gevolg hiervan is het bestuur en het vrouwenteam van s.v. Juliana ’32 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het seizoen 2017/2018 . Het vrouwenteam, uitkomende in de tweede klasse H probeert plezier met prestaties op het veld te verenigen.

Het bestuur van s.v. Juliana ’32 en een afvaardiging van het damesteam komen graag in contact met trainers die het team verder kan begeleiden in de ontwikkeling als team en individu. Reageren mag via een privé-bericht naar onze leidster, mailadres: kgrobbe22@gmail.com of via de contactgegevens op onze site svjuliana32.nl

Het bericht Juliana’32 op zoek naar nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *