Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

sc ’t Gooi VR1 op trainingsweek naar Engeland

VR 1 is na een lange busreis aangekomen in Liverpool om te spelen tegen Bolton Wanderers en de Development Squad van FC Liverpool.

Op 3 januari om half 7 in de ochtend vertrok VR1 van sc ’t Gooi naar Liverpool. Na een busreis van 13 uur zijn zij veilig aangekomen in Liverpool bij het Hatters Hostel, waar zij tot 7 januari zullen verblijven.

In de avond werd er een leuk dobbelspel gespeeld met verschillende cadeaus, waar een aantal speelsters en supporters leuke winsten aan hebben overgehouden. Vandaag, 4 januari, staat er een stadswandeling door Liverpool op het programma met een aantal culturele hoogtepunten. Lees hier verder.

Het bericht sc ’t Gooi VR1 op trainingsweek naar Engeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

sc ’t Gooi VR1 op trainingsweek naar Engeland

VR 1 is na een lange busreis aangekomen in Liverpool om te spelen tegen Bolton Wanderers en de Development Squad van FC Liverpool.

Op 3 januari om half 7 in de ochtend vertrok VR1 van sc ’t Gooi naar Liverpool. Na een busreis van 13 uur zijn zij veilig aangekomen in Liverpool bij het Hatters Hostel, waar zij tot 7 januari zullen verblijven.

In de avond werd er een leuk dobbelspel gespeeld met verschillende cadeaus, waar een aantal speelsters en supporters leuke winsten aan hebben overgehouden. Vandaag, 4 januari, staat er een stadswandeling door Liverpool op het programma met een aantal culturele hoogtepunten. Lees hier verder.

Het bericht sc ’t Gooi VR1 op trainingsweek naar Engeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *