Vrouwen Lyra vertrekken naar Salou

salouDonderdagochtend verzamelen de speelsters van Lyra op het luchthaven voor hun trainingskamp in Spanje. Voor een vierde jaar op een rij reist het team van coach William Vincent naar het buitenland tijdens de winterstop in voorbereiding van het tweede seizoenshelft.

De staf heeft een vol programma met trainingen, een wedstrijd en spelletje “Team building” waar de speelsters uit de Lier een uitdaging in kunnen vinden. De Lyra vrouwen zullen vier dagen in Salou, Spanje verblijven, maar het unieke is dat Lyra met 40 speelsters naar Spanje gaan omdat dit seizoen Lyra twee selectie elftallen telt.

 

Het bericht Vrouwen Lyra vertrekken naar Salou verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!