Drukke periode wacht op FC Eindhoven VR1

logo eindhovenMet het oog op de tweede helft van het seizoen is FC Eindhoven VR1 gisteren al van start gegaan met de voorbereidingen. Het belooft een druk programma te worden, want aanstaande zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd al ingepland tegen Racing Genk. De Belgische ploeg doet het dit seizoen redelijk (4 gewonnen, 3 gelijk en 5 verloren), maar moet wel haar meerdere erkennen in RSC Anderlecht, Standard Liège en koploper AA Gent. Op SportIn Genk Park zal er in ieder geval om 13:00 worden afgetrapt.

Volgende week donderdag wordt er gespeeld in het Limburgse Amstenrade. Daar staat een oefenwedstrijd ingepland tegen Amstenrade VR1, dat momenteel op een keurige tweede plaats staat in de 1e klasse.

Vervolgens vertrekt het team uit Eindhoven naar Asten voor een tweedaagse stage (14 en 15 januari) om zich daar (onder andere) voor te kunnen bereiden op de inhaalwedstrijd tegen Venlosche Boys op 22 januari.

De maand januari wordt afgesloten met een vriendschappelijk wedstrijd op 25 januari thuis tegen de vrouwen van Borussia Mönchengladbach ter voorbereiding op de wedstrijd tegen SC Heerenveen Vrouwen (KNVB Beker, 1/8 finale).

Het bericht Drukke periode wacht op FC Eindhoven VR1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!