Social Talk: Renée Slegers krijgt cadeau van wereldster

In deze editie van Social Talk nemen we jullie opnieuw mee in de wereld van onze helden. We hebben de leukste foto updates verzameld. Wat dacht je bijvoorbeeld van het cadeautje dat Renée Slegers van een wereldster kreeg?

Hilde de Boer back in business
Een avontuurlijke vakantie was het wel voor Hilde de Boer, zo te zien. De keeper van Heerenveen is weer in Nederland na een heerlijke vakantie op Tenerife. Ze is vandaag begonnen met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Fijne vakantie gehad op Gran Canaria! Weer terug in Nederland is het meteen back to business, vandaag start voor mij de voorbereiding! Laat die tweede seizoenshelft maar komen! 🔵⚪ #scheerenveenvrouwen #eredivisievrouwen #theoneglovecoNL

A photo posted by Hilde de Boer (@hilde_deboer) on

Ajax talent bezig met revalidatie
De revalidatie van Soraya Verhoeve is in volle gang. Momenteel is ze herstellende van een kruisband blessure. Hopelijk is ze snel weer hersteld en kan ze weer lekker voetballen. Succes met het herstel, Soraya!

~It is always better when you"re together~ #teamkruisband#revalidatie#modeling#acl

A photo posted by Soraya Verhoeve (@sorayaverhoeve) on

Marthe Munsterman vermaakt zich op Curacao
Net zoals gisteren hebben we weer een jaloersmakend kiekje uit Curacao. Daar waar Jill Roord en Siri Worm gisteren lieten zien hoe mooi het daar is, plaatst Marthe Munsterman vandaag een foto. Veel plezier nog!

😍

A photo posted by @xmarthem on

Renée Slegers ontvangt cadeau van wereldster
Hoe vet is dit. De geblesseerde Renée Slegers kreeg van wereldster en Liverpool speler Lalana zijn gesigneerde voetbalschoenen. Dat is een mooi steuntje in de rug, Renée!

PUMA-family love! Got this signed shoe of my favourite Adam Lallana as a way of supporting me after my knee injury! Happy like a little kid! Huge thanks to @pumafootball, @officiallallana and @rijck ☺️😇 #puma #pumafootball #blijekip

A photo posted by Renée Slegers (@reneeslegers) on

 

Het bericht Social Talk: Renée Slegers krijgt cadeau van wereldster verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!