Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Derks en Theunissen voor even terug op oude nest

woezik-ladies-dayOp zondag 15 januari a.s. organiseren SC Woezik en VDZ uit Arnhem voor de vijfde keer een Ladies Day op het sportpark van SC Woezik.

Bijzondere aandacht is er dit jaar voor het topvoetbal door vrouwen.

Eredivisie speelsters Bonita Theunissen en Yvette Derks (beide ex-SC Woezik) brengen een bezoek aan de Ladies Day om activiteiten te begeleiden en vragen te beantwoorden van onze de jeugdige voetbalSTERREN. Ook zal er extra aandacht zijn voor het komende EK voor vrouwen, deze zomer in Nederland.

Vier jaar geleden sloegen VDZ en SC Woezik de handen ineen en organiseerden een onderlinge uitwisseling tussen de verschillende pupillen-, junioren- en seniorenteams. Hiermee werd de meiden een extra activiteit aangeboden in de winterstop. Het meisjes- en vrouwenvoetbal bij VDZ en SC Woezik zit in de lift. Met deze samenwerking willen de clubs het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen de regio verder vergroten.

Zo’n 450 speelsters (aangevuld met enkele gastverenigingen om het deelnemersveld compleet te krijgen) komen tegen elkaar uit in de eigen leeftijdscategorie.

Rondom de wedstrijden wordt er gestreden om de penaltybokaal en keepie-uppie competitie.

Het programma van de Ladies Day begint  ‘s ochtends om 09.00 uur met de pupillen en eindigt ‘s middag rond 16:15 uur na de wedstrijden van de vrouwenteams. Uiteraard hopen we dat de weergoden meewerken en als het erg koud wordt, dan kunnen de meiden en supporters zich verwarmen aan een lekkere kom warme ‘snert’. Hoe dan ook, de Ladies Day belooft opnieuw op sportief gebied een topdag te worden met allemaal winnaars.

woezik-ladies-day

Het bericht Derks en Theunissen voor even terug op oude nest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *