Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Berghuizen begint zoals het is geëindigd, met prijzen!

20160106_fcb_zaaltoernooi_jo11_3mEindejaarsklapper en top begin van 2017 voor de meidenafdeling van FC Berghuizen.

Op 30 december namen de jongste meiden (geboren 2000) van MO19-1 deel aan het boarding toernooi in de Lutte. Een superleuk toernooi waarbij het spel dankzij hoge boarding lekker vlot doorloopt.

FC Berghuizen was duidelijk een paar maatjes te groot en de speelsters wisten met hun techniek en samenspel niet alleen de tegenstanders te verslaan maar droeg ook nog eens bij aan een hoog amusementsgehalte.

Met de complimenten van de organisatie namen de meiden de eerste prijs ontvangst. Een paar dagen later was het wederom genieten voor de organisatie van het boarding toernooi want nu kwamen de meiden van JO11-3 in actie.

Zij deden als enig meidenteam mee in een jongenspoule. Waar de jongens eerst nogal lacherig en vol voordelen aan de wedstrijd20160106_fcb_zaaltoernooi begonnen, raakten zij en hun coaches gedurende het spel steeds meer onder de indruk van het team van FC Berghuizen.

De meiden stonden hun mannetje en werden verdiend poulewinnaar! Een heel team aan meiden die stuk voor stuk erg goed kunnen voetballen, elkaar prima wisten te vinden en een mannetje kunnen passeren. De finale werd nipt verloren, FC Berghuizen had net iets minder energie over dan tegenstander. Een mooie tweede plek voor de speelsters uit Oldenzaal.

En zo werd het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar begonnen met een prijs! Een mooie afsluiting en begi
n voor de meidentak van FC Berghuizen!

 

Het bericht FC Berghuizen begint zoals het is geëindigd, met prijzen! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *