Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Smullen in Antwerpen

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in de levens van onze helden. In deze terugkomende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer o.a. met Vita van der Velden en Danique Kerkdijk.

Myrthe Moorrees geniet tijdens voetbalclinic

PSV middenveldster Myrthe Moorrees gaf vandaag een voetbalclinic aan Tom en zijn vrienden. Met dit unieke verjaardagscadeau is ze er in ieder geval in geslaagd om een mooie glimlach op het gezicht van de jarige te toveren. Erg tof, Myrthe!

Danique Kerkdijk heeft de smaak te maken

Winterstop of geen winterstop, FC Twente speelster Danique Kerkdijk geeft altijd de volle 100%. Vandaag stond een fanatiek rondje hardlopen op het programma. Goed bezig!

Lets run 🏃‍♀️🏃‍♀️

A photo posted by DANIQUE KERKDIJK (@daniquekerkdijk) on

Babiche Roof geniet in Antwerpen

Belgische wafels én ijs, een betere combinatie bestaat er eigenlijk niet. Zo geniet Babiche Roof, speelster van SC Telstar, ook van een heerlijke traktatie in Antwerpen.

Geen spijt van deze jongens 🍧🍓 #roadtrippin #aardbeienzijngezond

A photo posted by BABICHE ROOF (@babicheroof) on

Maud Roetgering straalt in Rome

De Italiaanse hoofdstad leent zich natuurlijk perfect voor een aantal creatieve kiekjes. Het heeft er alle schijn van dat, gedurende de winterstop, de fotograaf in Maud Roetgering naar boven is gekomen. De teamgenoot van Danique Kerkdijk heeft namelijk al eerder mooie foto’s op haar account gedeeld. Geniet ervan!

🏷

A photo posted by Maud Roetgering (@mrtgrng) on

Vita van der Linden vergeet gelukkig niet te genieten

Afgelopen november liep Vita van der Linden een ernstige knieblessure op tijdens een oefenwedstrijd tegen CTO Amsterdam. Gelukkig zit ze na haar operatie nog altijd goed in haar vel en kan ze in Nijmegen rekenen op een fijn gezelschap. We wensen haar een voorspoedige revalidatie toe!

Genieton 🍜🍷

A video posted by Vita van der Linden (@vitavdlinden) on

 

Het bericht Social Talk – Smullen in Antwerpen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *