Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Anouk Dekker toont haar klasse

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in de levens van onze helden. In deze terugkomende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer o.a. met Nadine Noordam en Dominique Janssen.

Prachtig portret van Jill Roord

Herinneren jullie het artikel over FC Twente speelster Jill Roord van afgelopen maandag nog? Na het gesprek met de NRC werd onder andere deze schitterende foto van de Oranje Leeuwin genomen. En die mag uiteraard met iedereen gedeeld worden. Wat een plaatje!

📷 @frankruiterphotographer

Een foto die is geplaatst door Jill Roord (@jillroord) op

Nadine Noordam pakt haar rust

ADO Den Haag speelster Nadine Noordam laat via Instagram weten nog steeds enorm te genieten van de winterstop. In Nijmegen komt de 18-jarige middenveldster bepakt en bezakt aan bij de Spa van Sanadome.

Enjoying my free days before we gonna start with the second half of the season 🏊🏽⚽️

Een foto die is geplaatst door 🇳🇱 Nadine (@nadinenoordam) op

Anouk Dekker bekert door in Frankrijk

In Frankrijk staan de speelsters echter alweer op de voetbalvelden en dus was Anouk Dekker vandaag te bewonderen in de bekerwedstrijd tegen Olympique Marseille. Uiteindelijk stapte Dekker dankzij een 1-2 zege als winnaar van het veld. Gefeliciteerd!

MATCHDAY 🔸🔹contre Marseille! #coupdefrance #allez #paillade #mhscfeminine

Een foto die is geplaatst door Anouk Dekker (@anoukdekker86) op

Dominique Janssen toont haar spiermassa

Hard werken én gezond eten, die twee ingrediënten hebben ervoor gezorgd dat Arsenal speelster Dominique Janssen er op dit moment zo enorm afgetraind bijloopt. In Engeland zijn de voorbereidingen in ieder geval weer van start gegaan. Zet hem op, Dominique!

Hard work and clean eating. 💪🏼⚽️🏃🏻‍♀️ #puma #herbalife #herbalife24 #cardio #gym #fit #fitchick #preseason

Een foto die is geplaatst door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

 

Het bericht Social Talk – Anouk Dekker toont haar klasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *