Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jill Roord verkozen tot sportvrouw van het jaar

20170107-jill-roord-in-actie-tegen-ajax

Jill Roord is in haar geboorteplaats Oldenzaal verkozen tot ‘sportvrouw van het jaar’. De nummer 10 van FC Twente, die in april 20 kaarsjes mag gaan uitblazen, werd vorig jaar ook al bekroond met deze titel.

In 2014 werd ze Europees kampioen en behaalde ze met haar FC Twente diverse kampioenschappen in de BeNe League (2x), Super Cup (1x) en in de Eredivisie (1x). Ze behoorde ook tot de Oranje selectie die tegen Schotland en Italiƫ een WK ticket wist af te dwingen.

Dit seizoen doet ze het ook uitstekend met 5 doelpunten en een tas vol speelminuten. Coach Tommy Stroot liet haar dit seizoen pas 3 wedstrijden niet helemaal uitspelen. Kijkend naar de afgelopen seizoenen, kunnen we concluderen dat Roord al 25 doelpunten heeft weten te maken in de Eredivisie.

Het bericht Jill Roord verkozen tot sportvrouw van het jaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *