Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tony Versluis nieuwe trainer SSS’18

tony-versluisSSS’18 heeft een opvolger gevonden voor de kort voor de winterstop ontslagen Christos Kousounis. De vrouwenploeg van de Overloonse club staat in de tweede seizoenshelft onder leiding van Tony Versluis. Hem wacht de zware taak SSS uit de degradatiezone in de eerste klasse D te loodsen.

De in Babberich opgegroeide en in Huissen woonachtige trainer stond begin dit seizoen nog aan het roer bij het tweede team van FC Gelre, de club waar voormalig SSS-coach Tom Vrenken de scepter zwaait.

Versluis was echter haalbaar voor de Brabanders omdat hij na enkele maanden is opgestapt bij de club uit Wehl vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Versluis, die eerder onder meer bij OSC, Prinses Irene en RKHVV werkte en scout was bij de KNVB, zat daarmee in hetzelfde schuitje als Kousounis. De Griek werd net voor kerst aan de kant gezet na onvrede in de spelersgroep van SSS over zijn werkwijze.

Het bericht Tony Versluis nieuwe trainer SSS’18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *