Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkel op trainingskamp naar Papendal

papendalDe vrouwenafdeling van CVV Berkel vertrekt vrijdag 13 januari naar het mooie Papendal voor een heus trainingsweekend.

Met 45 personen is er dit jaar een grote delegatie dat t/m zondagmiddag 15 januari onder prima omstandigheden toewerkt naar de start van de 2e seizoenshelft waarbij  Vr3 gaat voor een mooie middenmoot klassering, Vr2  zo hoog mogelijk wil  eindigen in de 3e klasse en een periodetitel pakken  en Vr1 zich minimaal wilt  handhaven in de 1e klasse en hoopt daarbij ook op een klassering in de middenmoot.

Lees ook de traditionele nieuwjaarswedstrijd van Berkel.


Op Papendal staan er voor de zaterdag 2 trainingen en een leuke avondactiviteit gepland en ook op zondagmorgen mag iedereen nog genieten van een training.
Verder staat natuurlijk de teambuilding centraal deze dagen en heeft iedereen nu al zin om net als voorgaande jaren weer een paar dagen te vertoeven in de enorme luxe en weelde op Papendal want wat wil je nog meer, heerlijk eten, een drankje, mooie slaapkamers en trainen onder prima omstandigheden.

Op zaterdag 7 januari heeft CVV Berkel het jaar afgetrapt met de traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen een Old Stars team.

Hoewel het lang spannend bleef of de wedstrijd kon doorgaan vanwege de sneeuw en ijzel kwam rond 11.30 uur de mededeling dat de wedstrijd kon doorgaan waarna er rond de klok van 14.45 uur werd afgetrapt voor een wedstrijdje van 2x 25 minuten .

Een weerzien met ‘ oude ‘ bekenden op het Berkelse sportpark want o.a. toppers van toen zoals Melissa van den Berg, Corine van der Gaag, Carina Gilhuys, Annemieke van der Voort  en Fenneke van der Breggen  deden de voetbalschoenen nog 1 maal aan om, gesteund door coach Theo van Wanrooij, het beste in hun naar boven te halen.

berkel-trapt-af-voor-seizoen

Natuurlijk mochten de Old Stars aantreden in het befaamde blauw-gele tenue en speelde het huidig vrouwen 1 in het groen-witte uittenue.

Uiteindelijk waren de Old Stars niet opgewassen tegen de souplesse en kundigheid van de trotse 1e klasser maar het weerzien met een ieder en de vrolijkheid en respect voor een ieder maakte alles weer tot een geweldig weerzien en een leuke middag.

Na de wedstrijd en de gebruikelijke fotoshoot stond er voor de Old Stars in de kleedkamer een heerlijk biertje te wachten en kreeg het huidige eerste een heerlijke jillz voorgeschoteld.

Ook daarna was het nog lang gezellig in de kantine van CVV Berkel en werden er veel herinneringen opgehaald en kijkt iedereen al uit naar de volgende onderlinge confrontatie. Kortom het was weer een leuke happening bij Berkel zoals men dat gewend is bij de club uit Berkel en Rodenrijs.

Het bericht Berkel op trainingskamp naar Papendal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *