Paul Ricken nieuwe trainer SDO

paul-rickenNa een bliksemactie binnen SDO heeft de Technische Commissie de 53-jarige Paul Ricken bereid gevonden het trainerschap van het eerste elftal tot eind van het seizoen op zich te nemen.

Paul beschikt over een TC 2 en TC 3 opleidingslicentie, is dit seizoen bij SDO al trainer van de meiden van MO15-1 en  heeft  een eigen voetbaltechniek School Football Revolution speciaal voor meiden.

Zelf heeft hij bij Rijnsburgse Boys jarenlang op het hoogste amateur niveau gespeeld. Met hem heeft  SDO een vertrouwde, ervaren en gedreven trainer gevonden voor het ontstane vacature na het plotselinge vertrek van Ruud Bijnen. De TC en de vrouwenstaf heeft er alle vertrouwen in dat zijn kennis en ervaring een mooie bijdrage zullen leveren aan een positieve afronding van dit seizoen.

Het bericht Paul Ricken nieuwe trainer SDO verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!