Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samenwerking van Veenendaal en SportvoedingWebshop.com

20170109_sari_van_veenendaalSari van Veenendaal is een samenwerking aangegaan met SportvoedingWebshop.com, dé supplier van vele internationale topatleten. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis stelt een adviesprogramma op zodat van Veenendaal zich optimaal kan voorbereiden op haar nieuwe voetbalseizoen en het EK van komende zomer.

Van Veenendaal: “Ik maak nu enige tijd gebruik van de producten van SportvoedingWebshop.com en ik merk dat het een absolute aanvulling is op mijn normale voedingspatroon. Daarnaast zorgt het voor een vlot herstel, wat ervoor zorgt dat ik sneller een nieuwe optimale prestatie kan leveren. Ik ben dankbaar voor het gekregen vertrouwen.”

FlowSports bemiddelde bij de totstandkoming van deze samenwerking. Gefeliciteerd Sari en SportvoedingWebshop.com!

Het bericht Samenwerking van Veenendaal en SportvoedingWebshop.com verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *