Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Weekend begon voor RKDEO in Utrecht

rkdeo-op-trainingskamp

Ook RKDEO ging afgelopen weekend traditioneel op trainingskamp. Het was dit jaar eindelijk gelukt het felbegeerde “Fort aan de klop” op een eilandje in Utrecht te bemachtigen en vrijdagavond verzamelden daar 28 speelsters en 3 stafleden voor wat bestempeld mag worden als een onvergetelijk weekend.

Na een evaluatie over de eerste seizoenshelft en een quiz inclusief geblinddoekt stoelendansen begon de dag zaterdag vroeg met om 08.30 dansend richting ontbijt en daarna ochtendgymnastiek en bootcamp in de sneeuw.

Ook de middag was erg sportief met een bezoek aan de sportbox waar streetbasketbal, beachvolleybal en het populaire bossaball op het programma stonden.

Na een heerlijke zelf gekookte maaltijd werd het centrum van Utrecht nog onveilig gemaakt, waarna zondag met een stevige brunch werd afgesloten.

Via deze weg willen speelsters en begeleiders de organisatie bedanken en met name de club, die een groot deel van de kosten op zich nam. Een groots gebaar, dat aantoont dat bij RKDEO ook de dames als volwaardig meetellen.

Het bericht Weekend begon voor RKDEO in Utrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *