Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Amy Visser begint voetbalschool Matchfit

logo-matchfit

amy-visser

Op zondag 26 februari gaat voetbalschool Matchfit van start bij AFC’34 in Alkmaar. De trainingen staan onder leiding van Jurgen Metselaar (ervaring bij onder meer Ajax, SVW’27 & ProCamp) en Amy Visser, speelster van de Telstar vrouwen die actief zijn in de Eredivisie.

Amy weet als geen ander hoe leuk en belangrijk het is om zoveel mogelijk te voetballen en te trainen. Niet elk meisje heeft de mogelijkheid te trainen onder goede trainers waardoor ze geen eerlijke kans krijgen zich te ontwikkelen.

Wij willen elk meisje de mogelijkheid geven zich, voornamelijk technisch, te kunnen verbeteren als voetbalster. Tijdens de trainingen zal er alles aan gedaan worden om jou een nog betere voetbalster te laten worden. Samen zal er gewerkt worden aan jouw verbeterpunten en jouw ontwikkeling. Ben je nou net zo enthousiast over voetbal als wij dat zijn? En wil je graag nog meer voetballen, voor je plezier en om beter te worden? Schrijf je snel in via onderstaande link.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Kijk gerust op onze website www.matchfit.nl of stuur een mailtje naar info@matchfit.nl

Het bericht Amy Visser begint voetbalschool Matchfit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *